Blackjackin jättipotit

Hedelmäpelit eivät ole netin ainoita isoilla poteilla varustettuja pelejä. Myös perinteisestä yökerhojen ja kasinoiden suosikista blackjackista voi voittaa isoja potteja.

Netistä löytyy useita erilaisia kasvavilla jättipoteilla varustettuja blackjack-pelejä. Niistä parhaat ovat Progressive Blackjack ja Triple 7s. Tässä kummankin potit ja pelipaikat.

PeliKuvaPotin kuumuusPotti nytPelaa
Triple Sevens1552 295 €> Pelaa
Progressive Blackjack56125 078 €> Pelaa

Progressive Blackjack

Progressive Blackjack on normaaleilla Las Vegasin säännöillä pelattava Blackjack, jossa on kasvava jättipotti.

Jättipotista pelataan panostamalla jackpot-peliin. Jackpot-pelissä jaetaan kasvavan potin lisäksi pienempiä palkintoja. Kasvavan potin voittaa, jos jaon aluksi saa neljä ässää samaa maata (pelissä on käytössä kuusi pakkaa).

Jackpot-peliin panostetuista rahoista 3% kasvattaa jackpotia. Potin kasvulla ei ole ylärajaa. Potin voittamisen jälkeen se alkaa kasvaa 50 000 eurosta.

Triple 7’s Blackjack

Triple 7s Blackjackia pelataan samalla tavalla kuin Progressive Blackjackia: pelin alussa täytyy panostaa lisäpeliin, jotta on mukana taistelemassa jättipotin voitosta.

Triple Sevenissä jättipotin voittoon vaaditaan, että jaon alussa käteen jaetut kolme ensimmäistä korttia ovat ruutu-seiskoja. Kolmella millä tahansa seiskalla voittaa jättipottipanoksen takaisin 1000-kertaisena, muilla käsillä saa pienempiä voittoja.

Kuten blackjack-sivuilla kerrotaan, on monella pakalla pelaaminen tavallista. Triple Sevens ei ole poikkeus: pelissä käytetään viittä pakkaa.